top of page

Skønhed har ingen alder

Kom til et hyggeligt arrangement om naturlig skønhed. Vi mødes max 10 og taler om et emne der vedrører os alle, nemlig sundhed generelt og naturligt og friskt udseende. Du får lidt viden om hudens opbygning, tegn på aldring og fif til hvad du selv kan gøre for at vedholde naturlig skønhed og sund hud. Vi taler om vitaminer, mineraler, sunde fedtstoffer, kollagen og meget mere. Du præsenteres for nyt kollagen produkt som er kendt for at være det reneste og bedste på markedet i dag. Du præsenteres for Kosmetisk Akupunktur, som er en behandling vi laver meget af i klinikken og som er det nye alternativ til botox og fillers. 

Det koster 50kr. at være med og der er smagsprøver og bobler til alle. 

 

Dato for næste arrangement er 30.5.'24 fra kl: 20-22

Glad portræt

Det handler om at ældes med ynde. 

At blive ældre er ikke ensbetydende med at vi skal se slap og rynkede ud. Vi må godt elske den måde vi ældes på og elske hver eneste rynke. At vedvare gløden, hjælpe musklerne til at holde ansigtet på plads, og vedholde elasticiteten i vævet, er noget vi selv kan gøre meget ved. 

Men hvordan gør vi så det? Skal vi under kniven eller få sprøjtet gift ind under huden for at se yngre ud? Nej og atter nej, det skal vi ikke!

Selvfølgelige spiller gener, levemåde og føde en stor rolle her. Hver celle påvirkes af hvad du spiser, indånder og smører på din hud. Derfor er det vigtigt at man vælger det, der passer til ens egen krop. Vi er ikke alle sammen ens og nogen døjer med hudproblemer som der kan gøres noget ved.  

 

Vi er to sygeplejersker som brander for at informere andre kvinder om det, vi ved omkring hud og sundhed generelt. Der vil være tid til spørgsmål, drøftelser, før og efterbilleder og meget mere. 

Vil du med? 

Så reserver din plads, for vi har begrænset antal pladser. 

Hvis datoen ikke passer dig, send os en mail på: gyda@holistiskakupunktur.dk og vi sender ny datoer ud til dig. 

bottom of page