top of page

AKUPUNKTUR MOD ALLERGI 

Pige i Fields
Billede af allergi.jpg

 

Akupunktur mod allergi er en meget effektiv behandling, som både forskning og klinisk praksis påviser. Behandlingen skaber bl.a. ro i immunforsvaret, så det arbejder effektivt men med en normal reaktion på allergener.

Vi anbefaler 3-6 behandlinger, afhængigt af dine symptomer og kører nu på andet år med vanvittigt tilbud til alle med pollenallergi! Husk at du også kan gøre brug af Sygeforsikringen Danmark som giver ca 30% tilskud til akupunkturbehandlinger.

Vi anbefaler at du starter med behandlinger i marts/april, inden pollensæsonen begynder. Hvis du ikke når det, kom lige så snart symptomerne begynder.

Pollenallergi er en af de største allergier i Danmark - omkring en ½ - 1 mio. danskere lider af allergien.

Det er pollen fra de vindbestøvende planter og træer, som  hassel-, elme-, birke-, græs- og bynkepollen, som oftest udløser symptomerne. 

De mest almindelige symptomer på høfeber:

tilstoppede luftveje, nysen, rindende røde øjne der klør, kløende hals/mund og udslæt eller eksem på huden.  Sjældne symptomer kan være opkast eller kvalme, træthed, depression, hovedpine eller migræne og ødem. 

Nogle personer med pollenallergi får symptomer på krydsallergi året rundt, hvis de spiser fødevarer, som krydsreagerer med pollen.

Fur Particles Allergy
Putting Eye Drops
Putting Eye Drops

En akupunkturbehandling tager altid udgangspunkt i dig og dine symptomer her og nu. I tilfælde af svær allergi og krydsallergi, suppleres behandlingen oftest med Bach naturmedicin.

Alle, både voksne og børn kan have stor gavn af akupunkturbehandling mod allergi. Til små børn bruger vi kugleplaster med magnet og meget fine børnenåle.

Hold øje med pollensæsonen og de forskellige pollentyper her på Allergiguidens hjemmeside: 

bottom of page