top of page
akupunktur

Akupunkturbehandling

Sygdom, smerte eller anden lidelse opstår, når energien (Qi) ikke "løber", som den bør. Akupunkturbehandling går derfor bl.a. ud på at få energien til at strømme i den rigtige retning og hjælper din krop til at heale sig selv. Vi starter som regel med en forundersøgelse hvor vi hører om dine symptomer, levemønster og andre faktorer der kan spille ind. Vi laver en undersøgelse af pulser og tunge og opretter en journal. 

Hver behandling er individuel og der tages altid udgangspunkt i dine symptomer her og nu. Der bruges meget fine, sterile engangsnåle som indføres i bestemte punkter på kroppen. Nogle gange vælger vi også at bruge sugekopper (cupping), moxa (varmebehandling), varmelampe og massage med akupressur. 

I tilfælde af stress, angst eller opbygning efter længevarende sygdomsforløb, understøttes akupunkturbehandlingen med Bach remedier. Læs mere om dem her.

Vi har gode resultater med akupunkturbehandlinger mod:

Ødemer

Forhøjet blodtryk

Senfølger af Corona

Energiforladthed efter længevarende sygdom

Nervebetændelse og uro i benene

Smerter, diskusprolaps og iskias

Gigt

Allergi

Betændelse af en art

Tinnitus og migræne

Kæbespændinder

Fibromyalgi

MS

Tennisalbue og golfers albue

Menstruationssmerter og hormonelle ubalancer

Gener ved overgangsalderen

Barnløshed

Fordøjelsesproblemer

Kroniske og tilbagevendende lidelser kan afhjælpes med akupunkturbehandlinger. Stress, angst og psykiske ubalancer hos børn og voksne behandles oftest med akupunktur og Bach naturmedicin.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på: 30565130​​

En mand ligger med akupunkturnåle i ryggen
Billede af moxa urt som brander på en ryg
bottom of page