top of page

Intimt klarsyn med Sebbastian Lorantius

Denne aften vil du opleve clairvoyant medie, Sebbastian Lorantius, være kanal for den åndelige verden. 

Aftenen vil foregå i en høj energi med jordnærhed, humor, kærlighed og seriøsitet, da disse elementer danner rammerne for en livsbekræftende aften med kontakt til åndeverdenen, hvor der i den største respekt for deltagerne samt den åndelige verden, vil viderebringes clairvoyante budskaber og beskeder fra kære på den anden side, hvor du som deltager vil få et indblik i at de kære på den anden side, stadig er som vi kender dem. 

Aftenen afsluttes med lidt kort teori om, at vi alle kan bruge vores intuition og kontakten til den åndelige verden.

Dato for næste aften er:

22. maj 2024

Aftenen er en intim aften med max 20 deltagere, hvorfor prisen også er derefter.

Arrangementet starter kl. 19.30, og slutter ca. kl. 21.00. Pris: 360 kr.

  • Små børn og babyer kan desværre ikke deltage. 

  • Enhver form for fotografering og/eller optagelse er ikke tilladt under aftenen, uden foregående tilladelse, ligesom elektroniske genstande bedes slukket under arrangementet. 

  • Indtagelse af alkohol må ikke ske under aftenen.

Billede af Sebbastian Lorantius, clairvoyant og medium

Sebbastian Lorantius er et clairvoyant medie, hvis evner allerede kom til udtryk i 4-5 års alderen. Siden 15 års alderen har han kommunikeret bevidst med den åndelige verden, og har arbejdet fuld tid med den åndelige verden siden han var 19.

Han er anerkendt for sine private sittings indenfor clairvoyance og afdødekontakt, samt sine terapi-sessions indenfor bl.a. hypnose, healing og traumer. Gennem årene har Sebbastian afholdt mere end 450 klarsynsdemonstrationer og foredrag samt undervist på workshops og uddannelser, og som censor og gæstelærer på kollegaers uddannelser. Derudover har Sebbastian lavet en del tv, hvorfor mange måske har oplevet hans arbejde som kanal for ånderne via tv-programmerne “Fornemmelse for mord” & “Nærkontakt”, ligesom han er forfatteren bag bogen “Den spirituelle verden”, og stemmen bag Podcasten "Spirituelle Øjeblikke". Sebbastian er først og fremmest kendt for sin empati og indlevelsesevne, men også for sin skarphed, humor og evnen til at gøre åndelig kontakt jordnært. Læs mere på www.SebbastianLorantius.dk

bottom of page