top of page

Kurser i Bach naturmedicin

Livet består af en enhed - en helhed af det Højere-Selv, (som jeg kalder ånd) sind og krop, og når der opnås en balance eller ligevægt, som omfatter alle tre, så vil kroppen få lov til at gøre sit arbejde rigtigt. Det er når der forekommer disharmoni, at dørene åbnes og giver adgang for sygdom, svaghed, depression og så videre. Formålet med Bach naturmedicin er at bringe denne naturlige ligevægt tilbage på ret køl, således at et menneske kan gøre fremskridt i alle henseender med hensyn til sin egen skæbne.

Remedierne er opfundet i 1930erne af en læge, bakteriolog og homøopat Dr. Edward Bach som havde længe arbejdet med syge mennesker og sygdom. Han udviklede systemet gennem et helt livs studium af det menneskelige psyke og fandt ud af at menneskerne har et fællestræk. Det blev udgangspunktet for de 38 remedier. Siden der har mange andre fagpersoner udviklet systemer, som som har løftet Bach dråberne, på et andet plan og gør det muligt at bruge dem i behandling med andre alternative behandlingsmetoder. 

De kurser vi tilbyder her er skræddersyet ud fra læsning, studier og mange behandlinger med Bach naturmedicin. Inspirationskilder er bl.a. Dr. Edward Bach, Dr. Audun Myskja, Dietmar Kramer og Barbara Mazzarella.

Modul 1

Vi gennemgår alle 38 remedierne -en ad gangen og du lærer om Bach's behandlingssystem. Efter endt kursus har du opnået en forståelse for og kendskab til Bach naturmedicin og kan behandle dig selv og dine nærmeste.

På kurset får du en smuk mappe med billeder, og grundig beskrivelse af hvert remedie. Du får et diplom og en månedsflaske som du blander til dig selv. 

Kurset afholdes to lørdage ad 6 timer fra kl: 10 - 16 

Der tilbydes kaffe, the, vand, frugt og sunde snacks.

Pris: 2000kr.

Se næste datoer og tilmelding her: 

Modul 2

På dette kursus fortsætter vi med at lære om remedierne, og du får mere grundig træning i at spørge ind, og udvælge de rigtige remedier. Du lærer at blande remedier til andre og stille ind med spørgsmål og sansning.

Vi øver på hindenden og arbejder 2 og 2 sammen med cases og spørgsmål. Måske vi får "prøvekaniner" med på kurset.

Du præsenteres for fysiske og psykiske ubalancer og typeremedier og tilføjer papirer til din kursus mappe. 

Her er der tid til refleksion, spørgsmål og sansning og du kommer evt. til at lære dig selv lidt bedre at kende. Ved endt kursus har du opnået en dybere forståelse for typeremedier, fysiske og psykiske ubalancemønstre og skal gerne kunne behandle andre med Bach naturmedicin. 

Dette kursus er oplagt til dig, der allerede er alternativ behandler, og vil tilføje remedierne i din klinik. 

Ved endt kursus får du et smukt diplom.

Kurset afholdes to lørdage ad 6 timer fra kl: 10 - 16 

Der tilbydes kaffe, the, vand, frugt og sunde snacks.

Pris: 2500kr. 
For tilmelding og næste datoer tryk her:

 

Modul 3

 

Ønsker du at gå endnu mere i dybden med remediernes fortryllende transformation, er dette kurset for dig.  Her arbejder vi med healing, fysiske omslag, remedier og terapi. Du lærer om kroppens meridianbaner (kinesisk medicin) og Dr. Dietmar Kramers body-maps. Her lærer du om forskellige metoder der kan bruges for at opløse blokeringer med Bach remedier. 

Vi giver hinanden healing og terapi undervejs og vi åbner op for spiritual og personlig udvikling. Vi har tavshedspligt og vi respekterer hinandens grænser i et trygt og afslappet rum.

Du modtager personlig guidens/clairvoyance og remedier til dig selv.

Ved endt kursus får du et smukt diplom.

Kurset afholdes to lørdage ad 6 timer fra kl: 10 - 16 

Der tilbydes kaffe, the, vand, frugt og sunde snacks.

Pris: 3000kr.
For tilmelding og næste datoer tryk her:

bodymaps.jpg
IMG_2434_edited_edited_edited.jpg
bottom of page