top of page

Kurser i Bach naturmedicin

Livet består af en enhed - en helhed af det Højere-Selv, (som jeg kalder ånd) sind og krop, og når der opnås en balance eller ligevægt, som omfatter alle tre, så vil kroppen få lov til at gøre sit arbejde rigtigt. Det er når der forekommer disharmoni, at dørene åbnes og giver adgang for sygdom, svaghed, depression og så videre. Formålet med Bach naturmedicin er at bringe denne naturlige ligevægt tilbage på ret køl, således at et menneske kan gøre fremskridt i alle henseender med hensyn til sin egen skæbne.

Remedierne er opfundet i 1930erne af en læge, bakteriolog og homøopat Dr. Edward Bach som havde længe arbejdet med syge mennesker og sygdom. Han udviklede systemet gennem et helt livs studium af det menneskelige psyke og fandt ud af at menneskerne har et fællestræk. Det blev udgangspunktet for de 38 remedier. Siden der har mange andre fagpersoner udviklet systemer, som som har løftet Bach dråberne, på et andet plan og gør det muligt at bruge dem i behandling med andre alternative behandlingsmetoder. 

De kurser vi tilbyder her er skræddersyet ud fra læsning, studier og mange behandlinger med Bach naturmedicin. Inspirationskilder er bl.a. Dr. Edward Bach, Dr. Audun Myskja, Dietmar Kramer og Barbara Mazzarella.

Modul 1

På Modul 1 mødes vi to gange ad 6 timer - i alt 12 timer.

Vi gennemgår alle 38 remedier, de 7 hovedgrupper og nødhjælpsremediets virkning. Du præsenteres for Bachs baggrund, filosofi, sygdomsopfattelse og behandlingssystem,. Du lærer at dosere remedierne og blande månedsflaske til dig selv og dine kære. 

Inklusiv i kursus prisen er en smuk mappe med billeder og beskrivelse af hvert remedie, diplom og en månedsflaske, som du blander til dig selv.

Kurset afholdes to lørdage ad 6 timer fra kl: 10 - 16 

Næste datoer er den 7. september og den 21. september 2024.

Der tilbydes kaffe, the, vand, frugt og sunde snacks.

Pris: 2400kr.

For tilmelding betales depositum på 500kr. Resterende beløb kan betales ved fremmøde. Ønsker du at betale hele beløbet opnår du 10% rabat. Kontakt os hvis du ønsker dette.

Modul 2

På dette kursus fortsætter vi med, at lære om remedierne, og tilføjer nu fysiske blokeringer og sygdomme. Du lærer om chakra systemet og kroppens meridianbaner med fokus på psykosomatiske blokeringer. 

Vi træner i at spørge ind, sanse og vælge de rigtige remedier til hinanden.

Vi øver på hindenden og arbejder 2 og 2 sammen med cases og spørgsmål. Måske vi får "prøvekaniner" med på kurset.

Her er der tid til refleksion, spørgsmål og sansning og du kommer til at lære dig selv lidt bedre at kende. Ved endt kursus har du opnået en dybere forståelse for typeremedier, fysiske og psykiske ubalancemønstre og skal gerne kunne behandle andre med Bach naturmedicin. 

Du modtager flere informationer til din kursusmappe og et smukt diplom.

Kurset afholdes tre lørdage ad 6 timer fra kl: 10 - 16. 

Ny dato og tilmelding kommer snart.

Pris: 3000kr for alle tre dage.

Modul 3

 

Ønsker du at gå endnu mere i dybden med remediernes fortryllende transformative påvirkning, er dette kurset for dig! 

Her arbejder vi med healing, body omslag (Dr. Dietmar Kramer) og dyb samtaleterapi.  Vi rører ved emner som trauma, tidligere inkarnationer og den åndlige verden.

Vi giver hinanden healing og terapi undervejs og åbner op for spiritual og personlig udvikling. Vi har tavshedspligt og vi respekterer hinandens grænser i et trygt og afslappet rum.

Undervejs modtager du personlig clairvoyance og remedier til dig selv.

Ved endt kursus får du et smukt diplom.

Dato, pris og tid kommer snart.

Billede af blomster og en doseringsflaske med pipette
Billede af en trækasse med 38 flasker af Bach naturmedicin
Billede af Dietmar Kramers bodymaps
Billede af Gyda med Bach naturmedicin ude i haven
bottom of page