top of page

Hormonel ubalance

Hormonel ubalance kan vise sig i flere symptomer og ændre form igennem en kvindens liv. Akupunktur har vist sig at være effektiv til at afbalancere en del af de ubalancer og stabilisere hormonbalancen. Uanset om der er for meget eller for lidt af hormoner i kroppen.

Kæmper du med  PMS, uregelmæssig menustration, menstruationssmerter, barnløshed eller gener ved overgangsalderen - så kan akupunktur hjælpe.

Overgangsalderen

​​Med alderen aftager et menneskes yin og yang tonus, normalt jævnt og indbyrdes harmonisk. I overgangsalderen sker der imidlertid et mere brat fald i kvindens yin energi og det kan akupunktur bl.a. hjælpe på. Symptomerne kan være søvnforstyrrelser og følsomhed overfor temperatursvingninger og dermed hedeture og kulderystelser. Menopausen kommer i 45-55 årsalderen hos langt de fleste kvinder. Før menopausen kan der være hedeture lige før eller i forbindelse med menstruationen. Bestil tid her

Barnløshed

Akupunktur kan påvirke produktionen af æg, øge blodgennemstrømningen til livmoderen, og hjælpe med at opbygge en frugtbar og blodfyldig livmoreslimhinde. Behandlingen understøtter næringsoverførslen til fosteret, der kan have en positiv effekt på graviditets-chancen. Med akupunktur kan du styrke fertiliteten og øge din chance til at blive gravid uanset om du prøver på naturlig vis eller er i anden fertilitetsbehandling. Vi har hjulpet mange kvinder med at opnå positiv graviditet og planlægger behandlingerne ud fra din cyklus og symptomer. Læs mere her

En ældre kvinde som er tilfreds
akupunktur

Vi gør meget ud af at du føler dig godt tilpas under behandlingen og fokus er kun på dig. Du ligger i rolige omgivelser og lytter til afslappende musik. Mange falder i søvn under behandlingen.

Første gang du kommer til os, starter vi med en grundig samtale og mærker energi flowet i kroppen , ser på din tunge og vælger hvilken behandling vil gavne dig. Sammen lægger vi en behandlingsplan og du modtager din første akupunkturbehandling. 

bottom of page