top of page
Kosmetisk Akupunktur

det naturlige facelift - uden kniv og kemi

 

Kosmetisk Akupunktur er det naturlige og sunde alternativ til kosmetiske operationer og kemiske indgreb. Efterspørgslen på kosmetiske behandlinger med Akupunktur har været markant stigende gennem det seneste årti og mange kendte ansigter benytter sig af denne behandling.

I modsætning til botox og fillers forsvinder resultatet nemlig ikke, og kan holdes ved lige med meget færre behandlinger.

Her er fokus på at stimulere vævets naturlige fysiologiske processer og vedligeholde naturligt udseende. 

Læs mere i artiklen: "Is Cosmetic Acupuncture The New Botox?"

 

Når vi kommer i den sene voksenalder bliver produktionen af kollagen betydeligt formindsket, og huden begynder at blive slap. Denne slaphed viser sig som rynker og fine linjer og er særlig udtalt i områder af huden som er spændt regelmæssigt, f.eks. omkring øjne, pande og mund. Jo ældre vi bliver, jo slappere bliver vores hud også.

Behandlingen er smertefri og yderst afslappende og virker dybt ind i væv, muskler og hud. Med nålene aktiveres muskler i ansigtet, kollagen produktionen stimuleres og til sidst behandles furer/linjer/rynker med subkutant indstik af meget fine nåle. Den slutter af med dejlig ansigtsmassage med cupping og guasha som stimulerer blodcirkulationen, udskiller affaldsstoffer 

og øger produktionen af kollagen i vævet.

Selvom du kommer til kosmetisk akupunktur bruger jeg altid min faglig viden indenfor kinesisk medicin. Det ses nemlig i ansigtet hvis kroppen er i ubalance. Jeg starter med en grundig forundersøgelse og lægger en behandlingsplan for dig. Jeg bruger meget tynde og fine ansigtsnåle og smertefri teknik.

Ansigtsnålene skal sidde i 20 min. imens du ligger og slapper af i rolige omgivelser med afslappende musik.

​​

Effekten af en kosmetisk behandling kan ses umiddelbart efter behandlingen. Rynker, ar og furer mindskes og slap hud strammes op og løftes. Gløden kommer tilbage i ansigtet igen. Det tager ca 30 dage at få kollagen produktionen i top. Derfor anbefaler jeg en behandling om ugen, den første måneds tid. Derefter trækker man tiden lidt længere, alt afhængig af din reaktion, alder og hudtype.

 Man anbefaler minimum 4-6 behandlinger.

Herefter afhænger holdbarheden af dine levemønstre. Rygning giver ikke gode resultater og tager meget længere tid at se effekt af behandlingen. 

Behandlingerne kan fortsætte indtil du er tilfreds med resultatet og derefter kan du nøjes med vedligeholdelsesbehandling ca 1-2 gange om året.

Du har mulighed for at købe Gavekort i klinikken med 10 eller 20% rabat.​

Hvis du har fået botox og fillers, anbefales det at vente i 3 måneder inden du starter med kosmetisk akupunktur. 

Juletilbyd
20% rabat!

Loaførogefter.jpg
bottom of page