top of page
Kosmetisk Akupunktur

-det naturlige facelift - uden kniv og kemi

 

Hvad er Kosmetisk Akupunktur?

Kosmetisk Akupunktur er det naturlige og sunde alternativ til kosmetiske operationer og kemiske indgreb. Efterspørgslen på kosmetiske behandlinger med Akupunktur har været markant stigende gennem det seneste årti og mange kendte ansigter benytter sig af denne behandling.

I modsætning til botox og fillers forsvinder resultatet nemlig ikke, og kan holdes ved lige med meget færre behandlinger.

Her er fokus på at stimulere vævets naturlige fysiologiske processer og vedligeholde naturligt udseende. 

Læs mere i artiklen: "Is Cosmetic Acupuncture The New Botox?"

 

Vi kører på andet år med meget populært tilbud til Kosmetisk Akupunktur!

Gavekort til 6 behandlinger giver 20% rabat. 

Du behøver ikke at købe Gavekortet før du møder op i klinikken.

For at bestille tid klik her

For at købe Gavekort  klik her

Hos os er Kosmetisk Akupunktur en udvidelse af en almindelig akupunkturbehandling, da du stadig får behandling for den evt. ubalance eller traume som kan have sat sport i ansigtet. Her kombineres lokale punkter i ansigtet med punkter på kroppen. Kropspunkter på hænder og fødder påvirker nemlig ansigtet. Mørke rander eller poser under øjnene behandles f.eks. med nyrepunkter ved anklerne.

Hvordan udføres behandlingen?

Der startes med en almindelig undersøgelse af pulser og tunge og der laves behandlingsplan. Du modtager akupunktur på krop og ansigt og ligger i rolige omgivelser i ca 40min. Selve behandlingen varer i ca 90 min.

Dernæst får du ansigts massage med cupping eller gua-sha som øger blodcirkulationen, elastin og kollagen dannelsen, hydrering og mindsker rynker. Vi bruger kun økologisk ren ansigtsolie fra NUXE og til sidst får du Hyaluronic Booster Serum. 

Hvordan virker behandlingen?

Behandlingen er smertefri og yderst afslappende. Med nålene aktiveres muskler i ansigtet, kollagen produktionen stimuleres og til sidst behandles furer/linjer/rynker med subkutant indstik af meget fine nåle.

Når vi kommer i den sene voksenalder bliver produktionen af kollagen betydeligt formindsket, og huden begynder at blive slap. Behandlingen virker dybt ind i muskler, væv og hud og stimulerer vævets naturlig fysiologiske processer, bl.a. med at øge produktionen af kollagen i vævet. 

Hvor ofte skal jeg komme?​​

Behandlingsforløbet er altid individuelt men der anbefales at de første fire gange kommer man en gange om ugen. Det er primært for at opnå fuld stimulation af kollagenet i vævet. Derefter kommer man med længere interval, indtil man er tilfreds med resultatet og kan gå over til vedligeholdelsesbehandling.

 

Loaførogefter.jpg

Hvis du har fået botox og fillers, anbefales det at vente i 3 måneder inden du starter med kosmetisk akupunktur. 

bottom of page