top of page

Hele aprilmåned er der 20% rabat! Du sparer hele 150kr.

KOSMETISK AKUPUNKTUR

- et alternativ til botox og fillers

 

Når vi kommer i den sene voksenalder bliver produktionen af kollagen betydeligt formindsket, og huden begynder at blive slap. Denne slaphed viser sig som rynker og fine linjer og er særlig udtalt i områder af huden som er spændt regelmæssigt, f.eks. omkring øjne, pande og mund.

​Kosmetisk akupunktur er det naturlige og sunde alternativ til kosmetiske operationer og indgreb. Her kan vi vedligeholde det naturlige udseende men samtidig skrue tiden 5-10 år tilbage!

 

Vi behandler altid krop og ansigt sammen og vi starter med en grundig undersøgelse og behandlingsplan. Hvis du har fysiske gener kan de derfor behandles samtidigt. Der bruges meget tynde og fine ansigtsnåle som udføres med smertefri teknik. Nålene skal sidde i ca 20 min. imens du ligger og slapper af i afslappende omgivelser med rolig musik. Vi har altid kun en patient ind ad gangen og der er fuld fokus kun på dig.

Behandlingen afsluttes med dejlig ansigtsmassage og du vil føle dig som en nyt menneske med ny energi.

​​

Behandlingen virker dybt ind i væv, muskler og hud. Med nålene aktiveres muskler i ansigtet, kollagen produktionen øges og til sidst behandles furer/linjer/rynker med subkutant indstik af meget fine nåle. Ansigtsmassagen med cupping og guasha udskiller affaldsstoffer og stimulerer blodcirkulationen og kollagen produktionen. 

Med ganske få behandlinger reduceres og udglattes rynker og furer, tunge øjenlåg løftes, dobbelthagen opstrammes, mundvigene og ansigtet løftes og du opnår en smuk glød og strammere hud.

 Det tager ca 28-30 dage at opnå fuld stimulering af kollagen produktionen og derfor anbefales der, en behandling om ugen, de første fire gange. Derefter holdes der to ugers pause. Behandlingerne kan fortsætte indtil du er tilfreds med resultatet og derefter kan du nøjes med vedligeholdelsesbehandling ca 1-2 gange pr. år.

Du har mulighed for at købe Gavekort i klinikken med 10 eller 20% rabat.​

Hvis du har fået botox og fillers, anbefales det at vente i 3 måneder inden du starter med kosmetisk akupunktur. 

Loaførogefter.jpg
dobbelthage1.PNG
dobbelthage2-removebg-preview.jpg

EFTER KUN 5 BEHANDLINGER!

erasejonnafør.png
erasejonnaefter.png
bottom of page