Om Gyða/Gida

Mit navn er Gyða og jeg er født og opvokset i Island tæt forbundet med naturens kræfter, jordskælv, vulkaner og medicinurter tæt ved hoveddøren. Det har sikkert været med til at udvide mine sanser da jeg er født med en veludviklet 6. sans. Jeg har altid sanset, set og mærket energi og følelser på en bestemt mode, som gjorde mig nysgerrig på mennesket og sammenhængen mellem liv og død. 

Jeg blev sygeplejerske i 2002 og har arbejdet i det etablerede sundhedssystem i mange år, i Island, Grønland og Danmark. Jeg har derfor godt kendskab til medicin, sygdomme og almindelige behandlingsmetoder, barsel, fødsler og nyfødte børn. Jeg har bl.a. arbejdet med kronisk syge børn hvor Bach naturmedicin var en stor hjælp.

Jeg har været akupunktør siden 2006 og løbende søgt kurser som har forbedret mine behandlinger. I dag har behandlingerne taget en form, hvor jeg kan behandle krop, sind og ånd. Jeg bruger bl.a. akupunktur for at behandle krop og sind, Bach naturmedicin til følelsesmæssige ubalancer og healing og energimedicin til den åndlige dimension.  

Jeg elsker at mærke og se menneskets evne til at helbrede sig selv og er ydmyg overfor denne proces. Kvaliteten af mine behandlinger er vigtig for mig og jeg giver altid god tid til den enkelte med fokus kun på en ad gangen.

Klinikken er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed og jeg arbejder som autoriseret sundhedsperson. Dette betyder at jeg skal holde patientjournaler, er underlagt tavshedspligt og skal deltage i tilsyn som foretages af Styrelsen for Patientsikkerhed. 

 

IMG_2456 (2).jpg
Uddannelse

¤ Hillerød Sygeplejeskole 2002

¤ Skolen for Bach Multi-Terapi 2002

¤ Reikimaster v/ Sesselja Guðmundsdóttir 2002

¤ Skolen for Clairvoyance og Healing 2003

¤ Institut for Klassisk Akupunktur og Uddannelse 2006

¤ Kosmetisk Akupunktur Kbh. Akupunkturskole 2019

¤ Akupunkturbehandling af senfølger efter Covid 19 v/ Dr. Hui Zhang Akupunktur Akademiet 2021