Om Gyða 

Uddannelse

 

Hillerød Sygeplejeskole 2002

Skolen for Bach Multi-Terapi 2002

Reikimaster v/ Sesselja Gudmd. 2002

Skolen for Clairvoyance og Healing 2003

Instit. for Klassisk Akupunktur og Udd. 2006

Kosmetisk Akupunktur Kbh. Akupunkturskole 2019


Jeg er oprindelig fra Island og er født i 1971. ​Jeg blev sygeplejerske i 2002 og har mange års erfaring som indenfor sygeplejen.

Jeg har arbejdet en del med børn og var bl.a. selvstændig sygeplejerske på kronisk og alvorligt syge børn i Børneteamet i Island.
 

Jeg har god erfaring med akupunktur og har behandlet folk med mange forskellige symptomer, -alt fra ondt i ryggen til ansigtslammelse, snorken, fertilitetsproblemer, blodtryksproblemer, stress og bivirkninger hos cancerpatienter.  Børn kan også få akupunktur og bruger jeg akupressur eller meget fine nåle som er specielt til børn. 

Jeg har selv tre dejlige børn som alle er vokset op med Bach remedier.

Jeg bruger Bach remedier og akupunktur da jeg oplever at de arbejder særdeles godt sammen. Bach remedierne hjælper os følelsesmæssigt og akupunktur virker dybt ind i kroppens energibaner og organer. 

 

Med Holistisk Akupunktur ser jeg på mennesket i sin helhed, som krop, ånd og sjæl. Det holistiske menneskesyn og det spirituelle har altid været en del af mig. Som barn var jeg meget åben og sensitiv for andres følelser og energier. Tidligt i min barndom blev jeg bevidst om at alt er energi. Selv en tanke skaber energi/følelse i kroppen som påvirker omgivelserne og vores liv mere end vi alment er bevidste om.

I min tilgang til arbejdet med healing, akupunktur og energi, arbejder jeg altid ud fra de dybe lag i fundamentet hvor kroppens og sindet egens selvhelbredende kræfter har deres udspring. På denne måde sikres det at den behandling du får, arbejder under så optimale vilkår som muligt i forhold til at integrere dit eget system som en aktiv del af processen. Under de rigtige betingelser, kan de give meget effektfulde og mærkbare forbedringer i din helbredstilstand. Andre gange vil det være mere subtile lavtids stabiliseringer som opleves over længere tid. ​På vrangen er vi alle sammen ens og ingen af os i fuldkommen balance. Men lærer vi at være bevidste om følelsernes forbløffende magt kan vi skabe det liv vi ønsker os. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Holistisk Akupunktur

Spørringvej 3

8530 Hjortshøj

Tlf: 30565130 

gydapals@gmail.com

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now