top of page

OM GYÐA / GIDA

Mit navn er Gyða og jeg er født og opvokset i Island tæt forbundet med naturens kræfter, jordskælv, vulkaner og medicinurter tæt ved hoveddøren. Det har sikkert været med til at udvide mine sanser da jeg er født med en veludviklet 6. sans. Jeg har altid sanset, set og mærket energi og følelser på en bestemt mode. Det gjorde mig nysgerrig på mennesket og sammenhængen mellem krop - sind og ånd.  Derfra stammer navnet Holistisk Akupunktur.

Jeg blev sygeplejerske i 2002 og har arbejdet i det etablerede sundhedssystem i ca 20 år, i Island, Grønland og Danmark. Jeg har derfor godt kendskab til medicin, sygdomme og almindelige behandlingsmetoder, barsel, fødsler og nyfødte børn. Ligeledes har jeg arbejdet i privatfirma i Island, som sygeplejerske med firmatilbud hvor fokus var på forebyggelse og sundhedsfremmende indsats. 

I 2006 besluttede jeg mig for at tage en to årig uddannelse i Kinesisk Medicin/akupunktur, som var skræddersyet til læge og sygeplejersker. Efterfølgende har jeg taget diverse kurser som har forbedret mine behandlinger. 

Jeg elsker at mærke og se menneskets evne til at helbrede sig selv og er ydmyg overfor denne proces. Kvaliteten af mine behandlinger er vigtig og jeg giver altid god tid til den enkelte.

Klinikken er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed og jeg arbejder som autoriseret sundhedsperson. Dette betyder at jeg skal holde patientjournaler, er underlagt tavshedspligt og skal deltage i tilsyn som foretages af Styrelsen for Patientsikkerhed. 

 

_edited_edited.jpg

Uddannelse

¤ Hillerød Sygeplejeskole 2002

¤ Skolen for Bach Multi-Terapi 2002

¤ Reikimaster v/ Sesselja Guðmundsdóttir 2002

¤ Skolen for Clairvoyance og Healing 2003

¤ Institut for Klassisk Akupunktur og Uddannelse 2006-2008

¤ Kosmetisk Akupunktur Kbh. Akupunkturskole 2019

¤ Akupunkturbehandling af senfølger efter Covid 19 v/ Dr. Hui Zhang Akupunktur Akademiet 2021

¤ Behandling af Blærebetændelse med Akupunktur og Kinesisk Medicin. Dr. Zhang Hui, Akupunktur Akademiet 2022.

bottom of page