top of page

HELHEDSBEHANDLING

Her er fokus på hele dig -som krop, sind og sjæl.

Jeg bruger min faglig viden indenfor kinesiske medicin, puls og tunge- diagnose og energiflovet skannes i kroppen med mit klarsyn.

Her bruges hele værktøjskassen - akupunktur, Bach medicin og energimedicin i en behandling.

Efter sessionen får du Bach remedier til en månedsforbrug som er inklusiv i prisen.

Skal der arbejdes med gamle følelser som sidder dybt i krop og sind, kan denne behandlingsform anbefales en gange om måneden,

indtil de mønstre som holder dig fast er sluppet. 

Alt er energi og energi er det eneste der findes. Energi er kroppens, sindets og sjælens fælles medium som har en naturlig evne til at helbrede sig selv.

Meridianerne er kroppens energimæssige blodcirkulation som kan tegnes for energikanaler som forbinder hundreds hvis af ganske små punkter, lagre af varme, elektromagnetisme og mere subtile energier langs hudens overflade.

Akupunkturpunkterne befinder sig på hudens overflade, men de meridianer som de er forbundet med, bevæger sig langt ind i kroppen og gennem alle organer og muskelgrupper. Disse punkter kan stimuleres med nåle eller fysisk pres så de frigiver eller omdirigerer energi. 

Vores følelsesmæssige reaktioner er tæt forbundet med de erfaringer vi har erhvervet igennem livet.

Alle kan kalde frem minder som kan få kroppen til at reagere enten med sus i maven, hjertebanken, øget sved eller ondt i kroppen.

Det er fordi kroppen husker og gemmer alle de oplevelser som har påvirket os gennem livet. 

Zen Stones
bottom of page