top of page
Donating Blood

Tilbud til virksomheder

Akupunktur mod senfølger af Corona og stress kan gøre en stor forskel og genoprette fysisk og psykisk balance. Behandlingen tilpasses altid den enkelte og der diagnosticeres udefra kinesiske og vestlige medicinske teorier og metoder.

 

Ved langvarigt stress udskiller kroppen kortisol og adrenalin. Det er dokumenteret at langvarigt stress kan skade hjerte og kredsløb, øge risikoen for alvorlige infektionssygdomme, kræft, knogleskørhed, diabetes 2, samt depressioner og angst lidelser. Tidlig opsporing af sygdom, f.eks. forhøjet blodtryk, diabetes eller depression, kan være afgørende for medarbejdernes mulighed for tidlig medicinsk behandling og sikre fremtidig trivsel og velvære.

Jeg tilbyder firmaer, at ansætte mig en fast dag om ugen/måneden som akupunktør og sygeplejerske. Jeg har 20 års erfaring fra det etablerede sundhedssystem og har været akupunktør i 14 år. Jeg arbejder under sundhedsloven som forpligter mig til at udvise omhu og samvittighedsfuldhed samt føre patientjournaler. Ligeledes er jeg underlagt tavshedspligt.

Tilbud 1

Afslappende akupunkturbehandlinger hvor fokus er på at styrke immunforsvaret og skabe balance i krop og sind.

Tilbud 2

Sundhedsprofil med blodtryks-, blodsukker- og kolesterolmålinger. Der gives vejledning omkring kolesterol, diabetes og kost.

Tilbud 3

Samtale og akupunktur med særligt henblik på psykisk balance og trivsel.

Tilbud 4

En kombination af alle tre tilbud med fokus på forebyggelse og sundhedsfremme.

bottom of page