top of page

Hvilken behandling skal jeg vælge?

Din krop, dit sind og din sjæl er evigt i kommunikation med hinanden.  

I den travle hverdag overhører vi ofte signaler fra kroppen og det kan være svært at finde balancen og navigere i mellem krop, sind og sjæl. Udfordringen er specielt stor, når vi befinder os i følelser som frustration, vrede eller ked af det hed - så er det sindet der overtager styringen. Dine følelser, tanker og tidligere erfaringer som kroppen gemmer, er alt det som beskriver dig, hvem du er, hvorfor du handler som du gør og hvorfor du ikke lever det liv du gerne vil. Sindet fastholder os i tankemønstre som vi kender til. Det er først når vi bliver bevidste om reaktionsmønstrene at vi kan bryde ud af dem. 

Akupunkturbehandling virker både på krop og sind. Ikke kun fordi den sender signaler til hjernen om at producere gode hormoner, men fordi den skaber balance i kroppens meridianbaner, som er forbundet til fysiske og psykiske symptomer. Somme tider skal der alligevel mere til end akupunkturbehandlinger.

I tilfælde af langvarende stress, angst eller opbygning efter trauma, understøtter vi akupunkturbehandlingen med Bach remedier. Læs mere om dette her

Hvis du er i tvivl om hvor du til starte og om dine symptomer kunne stamme fra en psykisk ubalance, så er Helhedsbehandling det rigtige sted at starte. Læs mere om dette her.

En session med Healing kan hjælpe dig med at komme ned i kroppen, mærke efter og rette op på energimæssig ubalance i dine chakra. Læs mere om dette her.

Står du på skillevej og har brug for en sjælesnak, om hvad der rører sig, hvilken muligheder du har for at udleve dit fulde potentiale, så kunne en session med clairvoyance være noget der kunne vise vejen. Læs mere om dette her.

Rock Balancing
bottom of page